Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukki maalasi Norwichille Valioliigassa - käsittämätön tilasto kertoo suomalaisen tehokkuudesta

14.12.2019 - 18:55:50


Teemu Pukki teki jo kauden yhdeksännen maalinsa jalkapallon Englannin Valioliigassa lauantaina.

Pukin edustama Norwich City otti pisteen sarjan kärkijoukkue Leicester Cityltä 1-1-tuloksen myötä.

Pelin 26. minuutilla Pukki vapautettiin upealla Emiliano Buendian pystysyötöllä karkuun ja suomalainen viimeisteli tarkasti takatolpan viereen. Leicesterin maalivahti Kasper Schmeichel oli tilanteessa voimaton.

38. minuutilla Leicester tuli kuitenkin tasoihin, kun Jamie Vardy pääsi rankaisemaan. Maali merkattiin kuitenkin Norwichin maalivahdin Tim Krulin omaksi maaliksi.

Toisella jaksolla ei enää maaleja nähty. Ottelun loppuhetkillä Pukki pelattiin uudestaan hyvin vapaaksi, mutta Leicesterin puolustus pelasi tilanteen erinomaisesti ja teki ilman rikettä suomalaisen tällä kertaa vaarattomaksi.

Teemu Pukki on tehnyt nyt viime kauden alusta lukien yhteensä hurjat 38 maalia. Se on enemmän kuin yhdelläkään toisella pelaajalla Englannin neljän korkeimman sarjatason osalta.

Norwich nousi 12 pisteeseen, mutta on silti edelleen viimeistä edellisenä Valioliigassa. Leicester City jatkaa sarjassa toisena 39 pisteellä.

Lauantain muissa kello 17 Suomen aikaa alkaneissa otteluissa Burnley kaatoi Newcastlen 1-0, Bournemouth yllätti Chelsean 1-0 ja Sheffield United kaatoi Aston Villan 2-0. Aiemmin päivällä sarjaa johtava Liverpool kaatoi Watfordin 2-0 Mohamed Salahin osumilla.

Valioliiga-ilta päättyy kello 19.30 Suomen aikaa alkavaan otteluun Southamptonin ja West Hamin välillä.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!