Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Atalanta täydensi ihmeensä Mestareiden liigassa - "Tämä näytti mahdottomalta, mutta teimme jotain mahtavaa"

12.12.2019 - 09:00:21


Ensimmäistä kertaa jalkapallon Mestareiden liigassa esiintyvä italialaisseura Atalanta täydensi melkoisen tempun keskiviikkona. Atalanta kukisti ukrainalaisen Shakhtar Donetskin vieraissa 3-0 ja eteni pudotuspelivaiheeseen.

Atalanta hävisi kolme ensimmäistä otteluaan yhteismaalein 2-11 ja pelasi neljännen tasan. Voitot kahdesta viimeisestä ottelusta riittivät kuitenkin jatkopaikkaan.

- En löydä sanoja kuvailemaan tätä ainutlaatuista tunnetta. Tämä jää seuran ja jalkapallon historiaan. Olemme kaikki nöyriä, kukaan meistä ei ole tähti. Tämä on vain kovaa työtä ja uhrausta, Atalantan kapteeni Alejandro Gomez hehkutti Sky Sportsille.

Atalanta (7 pistettä) sijoittui Manchester Cityn (14) voittamassa lohkossa toiseksi. Shakhtar (6) jäi kolmanneksi. Dinamo Zagreb (5) oli neljäs.

- Tämä on uskomatonta. Olen väsynyt, mutta niin onnellinen. Kun hävisimme Manchesterissa (kolmas ottelu), niin tämä näytti mahdottomalta, mutta teimme jotain mahtavaa ja pääsimme jatkoon, Atalantan maalivahti Pierluigi Gollini intoili.

Edellisen kerran kolme ensimmäistä otteluaan hävinnyt joukkue eteni jatkoon Mestareiden liigassa kaudella 2002-03, jolloin asialla oli Newcastle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!