Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kohu Messin ympärillä ampui yli - ”Hän oli hermostunut ja hänet tulkittiin väärin”

6.12.2019 - 14:16:35


Barcelonan argentiinalaistähti Lionel Messi pokkasi viikolla jo kuudennen Ballon d'Or-palkintonsa. Media veti Messin, 32, kiitospuheesta sen johtopäätöksen, että maestron ura olisi jo lähelle päättymistä. Messin uruguaylainen joukkuekaveri Luis Suarez väittää, että Messi ymmärrettiin väärin.

- Hänen kommenttinsa tulkittiin väärin. Kun joku voittaa Ballon d'Or-palkinnon, niin hän on iloinen, mutta myös hermostunut. Leo on loistava pelaaja, mutta ihminen, kuten me muutkin. Hän hermostuu tuollaisissa tilanteissa, kuten kaikki muutkin, Suarez toteaa beIN Sportsille.

Suarez on vakuuttunut siitä, että Messin ura ei ole vielä lähelläkään päätöspistettä.

- Olen varma, että Messi jatkaa vielä pitkään. Messi jaksaa hämmästyttää minua. Hän on ainutlaatuinen ja hän jatkaa historian tekemistä.

Barcelonalle hirmumäärän maaleja mättäneen Suarezin uran loppusuora sen sijaan häämöttää katalonialaisjätin riveissä. Barcelona on jo käynnistänyt Suarezin seuraajan kartoituksen. Suarez on sinut tilanteen kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!