FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpool vei Merseysiden derbyn tylyllä tavalla nimiinsä - Everton-managerin päivät taitavat olla luetut

5.12.2019 - 00:07:50


Liverpool kaatoi keskiviikkona Evertonin jalkapallon Englannin Valioliigassa.

Liverpool oli parempi Merseysiden derbyssä 5-2-lukemin.

Ottelun ensimmäinen jakso oli todellista viihdettä ja tarjosi upeasti kuusi maalia.

Liverpool otti pelin tukevasti haltuunsa jo alussa. 6. minuutilla Divock Origi nosti Poolin 1-0-johtoon ja 17. minuutilla Xherdan Shaqiri vapautettiin maalintekoon. 21. minuutilla Everton nousi kuitenkin peliin mukaan, kun Michael Keane iski maalin edestä karat sisään ja kavensi tilanteeksi 1-2.

Tämän jälkeen oli taas Liverpoolin vuoro. 31. minuutilla Origi iski upeasta keskityksestä upean maalin ja Pool johti jo 3-1.

Puoliajan loppu oli suorastaan hengästyttävä. Ensin Sadio Mane vei Liverpoolin jo 4-1-johtoon, mutta vielä ennen ensimmäisen jakson loppuvihellystä Richarlison kavensi taukotilanteeksi 2-4.

Viihdearvo ei laskenut toisellakaan jaksolla, vaikka maaleja ei enää nähtykään samaan tahtiin. Yksi kuitenkin: Georginio Wijnaldum tykitti Liverpoolin 5-2-osuman varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Tätä ennen ehti kuitenkin tapahtua paljon. Richarlison oli lähellä kavennusta reilun tunnin kohdalla ja myös Moise Kean sai loistavan mahdollisuuden maalintekoon ottelun loppupuolella. Liverpoolin puolelta parhaasta paikasta vastasi puolestaan Sadio Mane, mutta hän ei saanut palloa edes tyhjiin.

Liverpool nousi voiton myötä 43 pisteeseen ja johtaa Valioliigaa kahdeksan pisteen erolla Leicesteriin nähden. Liverpoolin ero ei kuitenkaan kasvanut, sillä myös Leicester kaatoi Watfordin keskiviikkona. Everton putosi jo putoamisviivan alle ja manageri Marco Silvan päivät ovat varmasti luetut.

Suomalaisittain keskiviikon kierroksella ilahdutti Norwichin Teemu Pukin upea maali. Osuma oli suomalaiselle jo kauden kahdeksas, mutta Norwich joutui taipumaan Southamptonille 1-2-lukemin.

Valioliigan tulokset keskiviikkona 4.12:
Chelsea-Aston Villa 2-1 (1-1)
Southampton-Norwich 2-1 (2-0)
Man Utd-Tottenham 2-1 (1-1)
Leicester-Watford 2-0 (0-0)
Wolverhampton - West Ham 2-0 (1-0)
Liverpool-Everton 5-2 (4-2)

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!