NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

ManU:n siirtopommista on tulossa suutari: ”Sää Madridissa on aina hyvä”

9.11.2019 - 11:22:37


Manchester United on viritellyt tammikuun siirtoikkunassa kovaa siirtopommia Huuhkajavahti Lukas Hradeckyn seurakaveri Kai Havertzin hahmossa. Bayer Leverkusenin timantti viittaa näillä näkymin kuitenkin kintaalla Manchesterin suuntaan.

Saksan maajoukkueeseen noussut ja noin 100 miljoonan euron hintalapulla varustettu Havertz, 20, on ollut ManU:n lisäksi Barcelonan ja Real Madridin kiikarissa.

Havertz on antanut ymmärtää, että Real Madrid olisi vahvimmilla. Realissa pelaava Saksan maajoukkuemies Toni Kroos on hänkin houkutellut Havertzia Madridiin.

- Kroos kertoi minulle, että sää Madridissa on aina hyvä, Havertz heittää pilke silmäkulmassaan espanjalaislehti Marcalle.

Bayer Leverkusenille viime ja tällä kaudella ison kasan maaleja viimeistellyt Havertz on lähtökuopissa ja neuvottelut Real Madridin kanssa ovat tiettävästi olleet jo jonkin aikaa vireillä.

- Uskon, että olen jo saavuttanut riittävästi kansainvälistä kokemusta Leverkusenissa. Tunnen, että pystyn pelaamaan minä hetkenä hyvänsä Saksan ulkopuolella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nurmipalloseuralle iso takaisku

26.5.2020 21:00:54