NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jere Urosen Genk jäi pahasti jalkoihin Mestareiden liigassa - "Tämä on nolo tulos"

18.9.2019 - 06:00:10


Jere Urosen edustaman belgialaisseura Genkin taival tämän kauden jalkapallon Mestareiden liigassa käynnistyi murskatappiolla tiistaina. Suomen maajoukkuepuolustaja kumppaneineen taipui Salzburgin vieraana 2-6. Uronen pelasi täydet 90 minuuttia.

- En pysty selittämään, mitä ottelussa tapahtui. Ei vain voi päästää kuutta maalia. Me emme pystyneet tekemään sitä, mitä olimme suunnitelleet, ja Salzburg vain teki maaleja. Tämä on nolo tulos, Genkin jälkimmäisen maalin viimeistellyt Mbwana Samatta manaili Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Salzburgin Erling Håland teki hattutempun jo ensimmäisellä puoliajalla. 19-vuotias norjalaishyökkääjä heilutti verkkoa ensimmäisen kerran heti ottelun toisella minuutilla.

- Aloitimme liian heikosti. Jouduimme tappiolle kahden minuutin pelin jälkeen ja sitten Salzburg teki maalin jokaisesta paikastaan. Tiesimme, miten Salzburg pelaa, mutta emme pystyneet vastaamaan siihen, Genkin keskikenttäpelaaja Bryan Heynen näki.

- Me ilman muuta ansaitsemme paikan Mestareiden liigassa. Pystymme tekemään paljon enemmän, mutta homma ei vain toiminut tänään. Meidän täytyy olla terävämpia, Haynen jatkoi.

Genk isännöi kahdessa seuraavassa Mestareiden liigan ottelussaan E-lohkon ennakkosuosikkeja Napolia ja Liverpoolia.

- Tämä oli vain yksi ottelu. Meillä on lisää otteluita tulossa, mukaanlukien kolme omien kannattajiemme edessä, Samatta katsoi eteenpäin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:n karanteeni päättyy

25.5.2020 19:00:00