NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tätä iltaa Liverpoolin Klopp on odottanut hartaasti

17.9.2019 - 12:12:04


Jalkapallon Mestarien liigan tittelin viime kaudella nimiinsä vienyt Liverpool käynnistää tutun kannun metsästämisen tänään Napolin vieraana Italiassa. Se on hetki, jota Valioliigassa vakuuttavaa jälkeen tehneen Poolin päävalmentaja Jürgen Klopp on hartaasti odottanut.

Mestarien liigan E-lohkossa nähdään myös suomalaisväriä Genkissä pelaavan Huuhkajien luottopuolustaja Jere Urosen hahmossa. Lohkon neljäs joukkue on Salzburg, jonka Genk kohtaa tänään vieraissa.

Liverpool kantaa luonnollisesti suosikin viittaa harteillaan, mutta Klopp varoittaa välittömästi haastajien ja erityisesti Napolin vaarallisuudesta.

- Napoli omaa niin monta jalkapalloilullisesti hienoa asiaa ja olen nauttinut analysoidessani sen peliä. Napoli on itsepäinen joukkue positiivisessa mielessä, Klopp kuvaili lehdistötilaisuudessa illan vastustajaa.

Napoli ja Liverpool kohtasivat viimeksi lokakuussa. Napoli voitti ottelun 1-0. Kloppin mukaan se muutti hänen joukkueensa suunnan.

- Se oli ottelu, jossa emme puolustaneet hyvin. Mutta teimme sen jälkeen asioita loppukauden ajan oikein, Klopp viittaa mestaruuteen.

Klopp vakuuttaa, että tänään Napolissa nähdään täysin erilainen Liverpool edelliseen vierailuun verrattuna.

- Olenko varma, että tuollaista ei voisi tapahtua uudelleen? En, en tietenkään ole, mutta pojat eivät ole antaneet mitään viitteitä siitä, että se voisi olla mahdollista. Opimme viime kaudella yhdestä ottelusta paljon, Klopp alleviivaa.

- Jos Napolia vastaan puolustuksessa ei pistetä kaikkea likoon, niin mitään mahdollisuuksia ei ole olemassa. Napoli on erittäin vahva ja luova joukkue, Klopp jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:n karanteeni päättyy

25.5.2020 19:00:00