NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukilta tarvitaan taas taikoja - ”Vastassa on yksi maailman parhaista joukkueista”

13.9.2019 - 23:43:57


Norwichin Teemu Pukki valittiin perjantaina jalkapallon Englannin Valioliigan elokuun pelaajaksi. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke tähdentää, että valinta meni takuuvarmasti oikeaan osoitteeseen.

- Olen iloinen Teemu puolesta. Hän todellakin ansaitsee sen, Farke aloitti seuransa tiedotustilaisuuden perjantaina.

- Hänen maalinsa ja hänen esityksensä ovat olleet loistavia. Hän osaa myös käsitellä kiitokset. Hän on erittäin nöyrä, Farke jatkaa Pukin suitsutusta.

Norwich kohtaa lauantaina kotiyleisönsä edessä Valioliigan hallitsevan mestarin Manchester Cityn. Isäntien haaste on iso ja vielä suuremman siitä tekee joukkueen tämän hetken terveystilanne: sairastupa on suorastaan pullollaan Norwichin nimimiehiä erilaisten vammojen myötä.

- Tilanteemme on loukkaantumisten vuoksi hankala yhtä maailman parasta joukkuetta vastaan. Christoph Zimmermann on sivussa tammikuuhun asti ja Grant Hanley ei ole käytettävissä huomenna ainakaan avauskokoonpanossa. Tom Trybull on sivussa, samoin Patrick Roberts, Moritz Leitner, Mario Vrancic ja Max Aarons, Farke luettelee miltei loputtomattomalta tuntuvaa listaa.

Eikä siinäkään vielä kaikki.

- Tim Krul on hienoinen kysymysmerkki. Minun pitänee nimetä kolme maalivahtia huomiseen joukkueeseen, Farke pohtii.

Farke luo parhaansa mukaan taistelutahtoa omiinsa.

- Meidän pitää pysyä positiivisina. Jokaista kaveria tässä pukuhuoneessa tarvitaan. Luonnehdin kauden alla, että meidän on kivuttava Mount Everestille tavallaan ilman työkaluja. Lauantain ottelu on tässä mielessä kovin mahdollinen haaste, Farke korostaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!