NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tekeekö tämä mies Ronaldoa enemmän maaleja Serie A:ssa? ”Väitän niin”

11.9.2019 - 00:03:33


Manchester Unitedista Inter Milaniin siirtyneelle belgialaishyökkääjä Romelu Lukakulle povataan loistavaa kautta Italian Serie A:ssa. Maalien määrässä mitattuna jopa loistavampaa, kuin Juventuksen portugalilaiselle supertähti Cristiano Ronaldolle, joka upotti tiistaina Portugalin paidassa peräti neljä maalia Liettuan nuottaan.

Lukaku oli myöhään maanantai-iltana Kevin de Bruynen tavoin isossa roolissa EM-karsinnoissa, kun Belgia kävi murjomassa Skotlannin maanrakoon numeroin 0-4. Lukaku avasi Belgian hanat ja tarjoili syötön kaikissa osumissa mukana olleen De Bruynen 0-4 -maaliin.

Interin paidassa San Sirolla vuosina 2003-2005 säväyttänyt hollantilaishyökkääjä Andy Van der Meyde on vakuuttunut siitä, että Lukaku heiluttaa verkkoja tiiviiseen tahtiin myös Italian pääsarjassa.

- Lukaku on italialaisen jalkapallon suuri fani ja minusta hän on kuin tehty tähän liigaan. Hän on vahva ja hän pystyy tekemään paljon maaleja. Hän pistää voimallaan jokaisen italialaisjoukkueen puolustuksen hankaluuksiin, Van der Meyde sanoo Juvenews-sivustolla.

Ja sitten tulee se kovin heitto Ronaldon suuntaan.

- Lukaku on aina osoittanut, että hän pystyy tekemään maaleja missä sitten pelaakin. Minun mielestäni hän tulee tekemään tällä kaudella enemmän maaleja kuin Cristiano Ronaldo. Väitän niin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!