NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Barcelonan jättänyt supertähti purki pettymystään - "Homma ei vain toiminut"

19.8.2019 - 18:16:51


Philippe Coutinhon lainasiirto jalkapalloseura FC Barcelonasta saksalaiseen Bayern Mlncheniin vahvistettiin maanantaina. Coutinhon aika Barcelonassa on nyt suurella todennäköisyydellä ohi.

Coutinho siirtyy Saksaan aluksi vuoden lainasopimuksella, mutta sopimukseen kuuluu myös pykälä, minkä mukaan Bayern voi lunastaa pelaajan kokonaan omakseen lainasopimuksen aikana. Siirtosumma on osto-optio, jonka arvo on 120 miljoonaa euroa.

Coutinhon aika Barcelonassa jäi varsin lyhyeksi, sillä hän siirtyi Liverpoolista Kataloniaan vuoden 2018 tammikuussa. Coutinho oli kuitenkin Barcelonassa iso pettymys.

- Mitä Barcelonaan tulee, niin homma ei vain toiminut, kuten olisimme halunneet, Coutinho sanoi maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

- Mutta se on nyt menneisyyttä. Nyt minulla on uusi seura ja tärkeä sellainen. Toivon, että voin olla täällä pitkään ja voittaa mahdollisimman paljon mestaruuksia, Coutinho jatkoi.

Coutinho ei tunne kuitenkaan minkäänlaista katkeruutta ajastaan Barcelonassa.

- Minulla oli hyviä kokemuksia siellä. Opin paljon ja voitimme paljon joukkueen kanssa. Sitten oli vielä Copa America, jonka voitimme Brasilian kanssa ja se oli myös hyvin tärkeä, Brasilian maajoukkuemies sanoi.

Coutinho ehti pelaamaan Barcelonassa yhteensä 56 ottelua, joissa hän teki yhteensä vaatimattomat 11 maalia, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukolta ikäviä uutisia

25.2.2020 11:42:35