NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Norwich-luotsi ei kehunut Teemu Pukkia vain maalien takia – nosti esiin suomalaisen tekemän työmäärän

18.8.2019 - 09:51:56


Norwichin Teemu Pukin Valioliiga-ura on saanut lentävän lähdön.

Suomen maajoukkuehyökkääjä tehtaili eilen hattutempun ja johdatti Norwichin 3-1-voittoon Newcastlesta. Pukki on nyt tehnyt kahdessa ottelussa neljä maalia, ja hän jakaa Valioliigan maalipörssin kärkipaikkaa.

Onkin selvää, että Pukki on kerännyt valtavasti kehuja pitkin Britteinsaaria. Miehen maalintekotaitoja on kehuttu, mutta Norwich-luotsi Daniel Farke halusi nostaa lauantain jälkeen esiin myös muita asioita suomalaisesta. Hän oli erityisen vaikuttunut Pukin tekemästä työmäärästä.

- Teemulta nähtiin hyvä peli. Ei vain maalien takia, vaan hänen työmääränsä ja pelin sisällä olemisen takia. Hän on erittäin tärkeä meidän joukkueen hengen kannalta, Farke ylisti Pukkia Sportmole-sivuston mukaan.

Farke oli luonnollisesti tyytyväinen koko joukkueensa esitykseen, sillä sarjanousijan on uskottu kuuluvan Valioliigan pohjasakkaan. Nähdyn perusteella Norwich tulee taistelemaan paremmista sijoista kuin odotettiin.

- Olimme avausjaksolla kuin myrsky, ja teimme monia salamaniskuja. Olisin halunnut, että olisimme johtaneet tauolla kahdella tai kolmella maalilla, jotta peli olisi taputeltu. Mutta tämä oli erinomainen suoritus meiltä, Farke iloitsi.

Norwich joutuu ensi viikonloppuna kovaan testiin, kun se kohtaa Chelsean kotonaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!