Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK hävisi Mestarien liigassa - hyökkäyspeli sakkasi

24.7.2019 - 23:42:47


Helsingin Jalkapalloklubi hävisi keskiviikkona Belgradin Punaiselle tähdelle jalkapallon Mestarien liigan karsinnoissa 0-2-lukemin vieraskentällä.

Punainen tähti hallitsi täysin selvästi ensimmäistä jaksoa ja sai palkinnon maalin muodossa 27. minuutilla.

Richmond Boakye pääsi puskemaan Mirko Ivanicin keskityksen verkkoon.

Punainen tähti jatkoi pelin hallitsemista myös tämän jälkeen, mutta kotijoukkueellakaan ei enää juuri huippupaikkoja lisäosumiin.

Heti toisen jakson alussa HJK sai ottelun parhaan hyökkäyksensä aikaiseksi. HJK sai kulmapotkun, mutta Nikolai Alhon kulmapotku epäonnistui. Heti perään HJK sai toisen kulman, mutta sekään ei tuottanut tulosta. HJK:n hyökkäys päättyi lopullisesti, kun Evans Mensah laukoi kiekon päätykatsomoon.

Ottelun loppuhetkillä Punainen tähti iski lopullisen niitin, joka saattoi ensimmäisen osaottelun lisäksi ratkaista jo koko otteluparin. Klubin Henri Toivomäen katkaisema pallo meni suoraan Milan Pavkoville, jolla oli helppo työ iskeä 2-0.

HJK:lle olisi ollut erityisen tärkeää saada aikaiseksi vierasmaali, mutta se ei keskiviikkona onnistunut. HJK:n hyökkäyspeli oli todella vaisua läpi illan.

Otteluparin toinen ja ratkaiseva osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Helsingissä.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!