NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

AC Milanin Paolo Maldini tapasi Real Madridin pelaajan - lainasiirto viritteillä?

24.6.2019 - 09:01:57


AC Milanin legenda ja tekninen johtaja Paolo Maldini on tavannut Football Italian mukaan Real Madridin Theo Hernandezin Ibizalla. Raporttien mukaan Maldini yrittää saada vasemman laidan puolustajan lainasiirrolla Milanoon.

Theo ei tiettävästi kuulu Real-koutsi Zinedine Zidanen suunnitelmiin. 21-vuotias puolustaja ei vakuuttanut viime kaudella.

Hän oli pitkään lainalla Real Sociedadissa, mutta pelit eivät kulkeneet toivotulla tavalla. Liigan vaihtuminen ei tulisi tässä mielessä yllätyksenä.

Tiettävästi myös Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen havittelee Theota riveihinsä. Siirto Saksaan olisi sikäli luonnollinen valinta, että aikoinaan muun muassa Dani Carvajal haki vauhtia uralleen nimenomaan Leverkusenista ennen läpimurtoaan Real Madridissa.

Nuoren laitapakin saa huhujen mukaan riveihinsä maksamalla tämän noin kahden miljoonan euron vuosipalkan. Theo siirtyi Realiin kaksi vuotta sitten Atletico Madridista kuusivuotisella sopimuksella. Tuolloin hänestä maksettiin 26 miljoonan euron siirtokorvaus.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ManU-tähdet edelleen sivussa

23.10.2019 17:12:09