VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Manchester United lähellä kesän toista pelaajahankintaa

24.6.2019 - 08:23:54


Manchester United yrittää haalia Ole Gunnarin Solskjaerin uuden linjauksen myötä lisää nuoria pelaajia seuran riveihin. Tiettävästi Valioliiga-jätti on nyt lähellä espanjalaisen Mateo Meijan hankintaa.

16-vuotias Meija on pelipaikaltaan oikea laituri. Hän on herättänyt huomiota Europpan isoissa seuroissa viimeisen vuoden aikana, mutta kilpajuoksu pelaajan hankkimisen suhteen on kääntymässä ManU:n eduksi.

Real Zaragozan kerrotaan jo hyväksyneen englantilaisten tarjous lupauksestaan. Norjalaiskoutsi laittanee Meijan kasvamaan akatemiaan ensiksi korkoa, jonka jälkeen hän odottaa murtautumista ykkösmiehistöön.

Solskjaer yritti hankkia ensiksi Dortmundin Jadon Sanchon Englantiin, mutta siirto kariutui, kun ManU ei mahtunut mukaan Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Tähän mennessä ManU on vahvistanut pelaajistoaan vasta Daniel Jamesilla.

Tiettävästi myös Crystal Palacen Aaron Wan-Bissaka on Red Devilsin kiikarissa. 21-vuotias puolustaja pelasi Valioliigassa vahvan viime kauden.

Lähde: Metro.co.uk


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Jokerit kaatoi Moskovan Dynamon

22.11.2019 20:44:30