NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Chelsea hakee makeaa kuorrutusta kaudelleen: "Jos ei tykkää paineista, niin ei pidä pelata suurseurassa"

23.5.2019 - 09:00:06


Chelsea ja Arsenal kohtaavat jalkapallon Eurooppa-liigan loppuottelussa ensi keskiviikkona. Finaali pelataan kaukana Lontoosta Azerbaidzanin pääkaupungissa Bakussa.

Jompi kumpi Lontoon suurseuroista pääsee pokaalin makuun kauden päätteeksi.

- Tämä pokaali motivoi sekä meitä että Arsenalia paljon. Meillä on mahdollisuus voittaa tämä pokaali. Paineita on totta kai, mutta jos ei tykkää paineista, niin ei pidä pelata suurseurassa, Chelsean brassitoppari David Luiz julisti UEFA:n verkkosivuilla Eurooppa-liigan finaalin mediapäivänä keskiviikkona.

Eurooppa-liigan mestaruus olisi kuorrutus Chelsean kakun päälle. Manchester City ja Liverpool jättivät Valioliigassa muut katsomaan takavalojaan, mutta Chelsea on saavuttanut ainakin osan tavoitteistaan.

- Meillä on ollut loistava kausi. Aloitimme todella hyvin ja ihmiset uskoivat meidän taistelevan Valioliigan mestaruudesta. Sen jälkeen on ollut ylä- ja alamäkeä. Pääsimme Liigacupin finaaliin, jossa olimme parempi joukkue, mutta hävisimme Manchester Citylle rangaistuspotkukilpailussa. Me pääsimme Mestareiden liigaan kahden loistavan kauden pelanneen joukkueen, Cityn ja Liverpoolin vanavedessä. Ja nyt olemme tässä finaalissa, David Luiz kertasi kautta.

Chelsea sijoittui Valioliigassa kolmanneksi. Arsenal jäi viidenneksi.

- Me tiedämme, että tämä ei ollut paras kautemme - ja sama pätee minuun henkilökohtaisesti - mutta loppujen lopuksi saavutimme tavoitteemme. Olimme Liigacupin finaalissa, sijoituimme Valioliigassa kolmanneksi ja nyt olemme Eurooppa-liigan finaalissa. Meillä on paljon parennettavaa. Voimme tehdä sen ensi kaudella, Chelsean brassihyökkääjä Willian näki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!