NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jatkosopimuksen solminut Real Madridin saksalaistähti: "Yksikään pelaaja ei yltänyt huipputasolle"

21.5.2019 - 08:20:42


Jalkapalloilija Toni Kroos solmi maanantaina kesään 2023 saakka ulottuvan jatkosopimuksen Real Madrdin kanssa. Saksalaistähti tuli Madridiin vuonna 2014.

- Tämä on todella onnellinen päivä minulle. Olen saanut paljon menestystä Real Madridissa ja olen varma, että sitä tulee lisää seuraavan neljän vuoden aikana, Kroos iloitsi seuran verkkosivuilla.

Tällä kaudella sitä menestystä ei tullut. Real Madrid tippui Mestareiden liigasta jo pudotuspelivaiheen ensimmäisellä kierroksella ja Espanjan liigassa suurseura joutui tyytymään kolmanteen sijaan.

- Tällä kaudella yksikään pelaaja ei yltänyt omalle huipputasolleen kuten muina vuosina. Ja kun se tapahtuu niin monen pelaajan kohdalla, niin on vaikea menestyä. Mutta me kaikki olemme ihmisiä ja se on luonnollista kolmen peräkkäisen Mestareiden liigan tittelin jälkeen, Kroos näki.

Real menetti vuosi sitten Cristiano Ronaldon. Ensi kaudella katsotaan uudestaan, tuleeko sitä menestystä ilman portugalilaista supertähteä.

- Olemme motivoituneita ensi kautta varten, parantamaan ja muuttamaan asioita. Olen varma, että tulemme menestymään, Kroos vakuutteli.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35