NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vanha valmentaja paljasti, mikä saa Lionel Messin kärsimään

25.4.2019 - 15:12:33


Argentiinan entinen maajoukkueen päävalmentaja, Jorge Sampaoli, on avannut sanaisen arkkunsa tähtipelaaja Lionel Messistä. Nykyisin Santosia valmentava argentiinalainen, kertoo Messin kärsivän siitä, että hän ei ole yltänyt yhtä suuriin tekoihin maajoukkueessa kuin seurajoukkueessaan FC Barcelonassa.

Tämän vuoksi Messi ei ole niin pidetty hahmo Argentiinassa kuin Barcelonassa. Sampaoli muistuttaa, että Argentiinassa paljon helpommin tuomitaan epäonnistumisista kuin nautitaan menestyksestä.

- Minä valmensin maailman parasta pelaajaa, joka on rikkonut kaikki ennätykset ja tehnyt yli 600 maalia Euroopassa. Kaiken tämän takana on kuitenkin vain ihminen. Tiedän, että hän kärsii siitä, ettei ole pystynyt voittamaan mitään Argentiinalle, Sampaoli kommentoi Dailystarin mukaan.

- Poika kärsii siitä todella paljon. Hän ei pysty näyttämään maailmalle sitä kaikkea osaamistaan, kun hän pelaa Argentiinalle, kokenut valmentaja jatkoi.

Messi on onnistunut maajoukkuessa maalinteossa 65 kertaa 129 ottelussa. hän on ollut häviämässä MM-finaalissa sekä kolmesti Copa Amerikan finaalissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!