NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rikkooko Teemu Pukki Englannin Championshipin maaliennätyksen?

19.4.2019 - 11:34:30


Teemu Pukki on jo nyt Englannin kakkostason, Championshipin, tämän vuosituhannen tehokkain pelaaja. Pukki on laukonut 39 pelaamassaan ottelussa Norwichille jo 27 maalia sekä antanut 10 maaliin johtanutta syöttöä.

Pukki johtaa Championshipin maalintekijätilastoa, ja vedonlyöntiyhtiö Betssonilla pohditaankin, voisiko Pukki tehdä jopa sarjan kaikkien aikojen maaliennätyksen eli yli 30 maalia? Se vaatisi neljässä viimeisessä ottelussa vähintään neljää maalia. Ihan ei taida onnistua, tuumaa Betsson: Rahat saisi tässä tapauksessa takaisin kertoimella 3.00. Jos Pukki jää alle 31 maalin, kerroin on 1.34.

Vetoyhtiö NordicBet puolestaan avasi jo helmikuussa poikkeuksellisen vetokohteen, jossa kysyttiin, kumpi tekee enemmän maaleja runkosarjoissaan, Pukki vai NHL-tykki Patrik Laine? Tuokin kohde on jälleen veikattavissa: NordicBetin mielestä "Pate" pysyy edellä 30 maalin turvin, mutta kertoimien puolesta Pukki ei ole kaukana.

Norwich johtaa sarjaansa nyt neljällä pisteellä Leedsiin ja seitsemällä pisteellä Sheffield Unitediin. Kun kaksi parasta nousee suoraan Valioliigaan, riittää Norwichin nousun varmistumiseen kuusi pistettä - ja mikäli United menettää pisteenkin, Norwichin itse hankkimien pisteiden tarve vain vähenee.

Harvinaista kyllä, Sheffield United joutuukin toivomaan apuja paikallisviholliseltaan Sheffield Wednesdaylta, joka haastaa Pukin ja muut "Kanarialinnut" tänään perjantaina vieraskentällä. Ainakin Betssonin papereissa Norwich on selkeähkö suosikki tämän(kin) ottelun voittajaksi.

Championshipin runkosarja päättyy 5. toukokuuta. Tuon jälkeen edessä ovat vielä nousukarsintapudotuspelit, joissa ratkotaan yksi sarjanousija kahden suoraan nousevan seuraksi.

Kertoimet:

Ottaako Teemu Pukki Championshipin yhden kauden maaliennätyksen (nykyinen ennätys 30 maalia) yksin nimiinsä?
Kyllä 3.00
Ei 1.34
https://sportsbook.betsson.com/fi/erikoiskohteet/suomi
Kumpi tekee enemmän maaleja 2018-19 runkosarjassa (NHL 82 ottelua, Championship 46 ottelua)?
Patrik Laine 2.00
Teemu Pukki 3.00
Yhtä monta 4.00

https://www.nordicbet.com/fi/vedonly%C3%B6nti#/?cat=®=&sc=8808

Lähde: Betsson Group


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!