NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähde: Liverpool lätkäisi mojovan hintalapun Mo Salahille

19.4.2019 - 10:59:36


Huhumylly Liverpoolin egyptiläistähti Mohamed Salahin ympärillä yltyy päivä päivältä. Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidanen tiedetään haluavan Salahin riveihinsä, mutta toisaalta Liverpool aikoo pitää kynsin ja hampain kiinni timantistaan.

Virallisesti Liverpool, kuin Salahin agenttikin kiistävät siirtoaikeet, mutta kulisseissa kuohuu. Salahin on kerrottu haluavan karistaa Liverpoolin pölyt kengistään.

Espanjalaismedia on rummuttanut jo pitkään Salahin kohusiirtoa ja nyt vuorostaan Italian suunnalta lyödään lisää löylyä.

- Zinedine Zidane haluaa Mo Salahin. Liverpool pyytää hänestä 180 miljoonan euron siirtokorvauksen, italialaistoimitaja Nicola Schira twiittaa tietolähteisiinsä, eli tässä tapauksessa Juventukseen vedoten.

Mestarien liigan välieriin tiensä raivannut Liverpool johtaa Englannin Valioliigaa kahden pisteen erolla Manchester Cityyn. Liverpoolilla on tosin yksi ottelu enemmän pelattuna.

Salah puolestaan johtaa Valioliigan maalintekijäpörssiä yhdessä Cityn Sergio Agüeron kanssa. Molemmilla on tähän mennessä koossa 19 osumaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!