NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Luulimme tauolla olevamme jo jatkossa" - Chelsea selviytyi, mutta tuttu ongelma nosti päätään

19.4.2019 - 08:10:08


Chelsea eteni jalkapallon Eurooppa-liigan välieriin torstaina. Kotikentällään pelannut Chelsea kukisti Slavia Prahan 4-3 ja meni jatkoon yhteismaalein 5-3.

Chelsea johti tauolla 4-1.

- Pelasimme todella hyvin ensimmäisellä puoliajalla. Totta kai olemme iloisia pääsystä välieriin, koska tiedämme, että se ei ole helppoa, Chelsean manageri Maurizio Sarri sanoi seuran verkkosivuilla.

Jatkopaikkaa lukuunottamatta Chelsea ei saanut todistukseensa kovin hyviä arvosanoja. Tilanne meni lontoolaisten kannalta hieman liian tukalaksi, kun Slavian Petr Sevcik maalasi kahdesti toisen jakson ensimmäisen 10 minuutin aikana.

- Toisen jakson huono aloitus on ollut ongelmamme viimeisen kahden kuukauden ajan. Meidän täytyy löytää ratkaisu tähän ongelmaan, koska homma on ollut sama viimeisen 10 ottelun ajan, Sarri jyrisi.

- Taisimme ensimmäisen puoliajan lopussa luulla, että olemme jo jatkossa, mutta Slavia vastaan se ei ollut totta, koska he ovat fyysisin joukkue, jonka olen nähnyt urani aikana, Sarri jatkoi.

Chelsea saa välierissä vastaansa Eintracht Frankfurtin.

- Finaaleihin pääsy olisi mahtavaa, mutta meidän täytyy opiskella Eintrachtin peliä todella huolellisesti, koska he ovat hieno joukkue, jolla on loistava hyökkääjä Luka Jovic, Sarri ennakoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!