NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Solksjär otti kantaa kuumaan kysymykseen

17.3.2019 - 13:04:10


Real Madridin walesilaishyökkääjä Gareth Balesta saattaa tulla ensi kesän siirtomarkkinoiden yksi kuumimmista nimistä. Bale ei ole ollut tunnetusti hyvää pataa Realin päävalmentajaksi palanneen Zinedine Zidanen kanssa.

Brittimedia vie Balea jo kovaa kyytiä Manchester Unitediin, jonka väliaikaisvalmentaja Ole Gunnar Solksjärin pestin vakinaistamista odotellaan hetkenä minä hyvänsä.

Solksjär otti tapaus Baleen kantaa, tosin vielä varsin varovasti, lauantaina Wolverhamptonille FA Cupissa koetun tappion jälkeen.

- En voi vielä kommentoi Gareth Balea, tai jotain muita tiettyjä nimiä, koska he ovat yhä muiden seurojen omaisuutta. Meidän pitää kuitenkin ehdottomasti hakea laadukkaita pelaajia, jotka pystyvät parantamaan meitä joukkueena, Solksjär pyöritteli Sky Sportsille.

Solksjär korostaa, että pää on pidettävä kylmänä kuumana vellovan mediakohunkin keskellä.

- On niin monta tekijää, joita sinun pitää ajatella pelaajia hankkiessasi. Meidän on pohdittava asioita pitemmällä tähtäimellä ja myös siltä kantilta, miten pelaajan persoonallisuus istuu joukkueeseemme.

Tavallaan kuin kohtalon ivasta Bale onnistui lauantaina maalinteossa, kun Real Madrid peittosi Zidanen paluuottelussa Celta Vigon numeroin 2-0.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13