NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpoolin Klopp antoi kovan vinkin tulevaisuudestaan

17.3.2019 - 10:53:13


Saksalaisen jalkapallon legendoihin lukeutuva Franz Beckenbauer ylisti viikolla maanmiestään ja Liverpoolia luotsaavaa Jürgen Kloppia yhdeksi maailman tämän hetken parhaaksi valmentajaksi. Beckenbauer toivotti samalla Kloppin tervetulleeksi Bayern Müncheniin. Nyt Klopp on antanut vastauksensa ”Keisarille”.

Beckenbauerin toive ei tule näillä näkymin toteutumaan. Kloppin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa ulottuu vuoteen 2022 ja jos se on miehestä itsestään kiinni, niin jatkoa on luvassa.

- Tähän mennessä kaikki on toiminut hyvin ja toivottavasti tämä yhteistyö Liverpoolin kanssa jatkuu vielä paljon pitempään. Se olisi hienoa, sillä haluaisin, että minut muistetaan 50 tai 60 vuoden päästä valmentajana, joka ei luotsannut urallaan useampia joukkueita, Klopp lähettää tyylikkäät terveisenä Beckenbauerille.

Klopp kertoo olevansa imarreltu Beckenbauerin sanoista.

- Saksassa ei ole suurempaa legendaa kuin Franz Beckenbauer. Tuntuu mahtavalta, että hän puhuu positiivisesti minusta. Se on myös kohteliaisuus Liverpoolia kohtaan. Viihdyn Liverpoolissa ja rakastaa tehdä töitä tämän seuran kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13