NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Me tulemme voittamaan toisen osaottelun" - pettynyt Juventus ei menettänyt uskoaan

21.2.2019 - 08:03:26


Juventus ajautui tukalaan tilanteeseen jalkapallon Mestareiden liigassa keskiviikkona. Atletico Madrid kukisti Juventuksen kotonaan 2-0.

- Tämä on pettymys, mutta meidän täytyy uskoa, että pystymme kääntämään tämän. Se ei tule olemaan helppoa, se tulee vaatimaan loistavan ottelun. Tuo 2-0 on käännettävissä, Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri julisti seuran verkkosivuilla.

Atletico antoi Juventukselle shokkihoitoa ottelun lopussa. Jose Maria Gimenez osui 78. minuutilla ja Diego Godin viisi minuuttia myöhemmin.

- Me emme olisi voineet olla huonompia toisella puoliajalla. Tiesimme, että Atletico pakottaa meidän pelaamaan "huonosti", Allegri manaili.

- Meitä rankaistiin erikoistilanteista. Meidän täytyy olla enemmän varuillamme ja pysyä rauhallisina, koska pystymme hoitamaan homman Torinossa. Me tulemme voittamaan toisen osaottelun, Juventuksen toppari Giorgio Chiellini säesti.

Usko ei ole hävinnyt Juventuksen leiristä, mutta joukkue ymmärtää, että edessä on iso haaste.

- Me tiesimme, että tästä tulee vaikea ottelu, eikä tämä sujunut niin kuin toivoimme. Onneksi on toinen osaottelu. Meidän täytyy ilman muuta pelata paremmin eikä tehdä tällaisia virheitä. Tuo 2-0 -tulos on tärkeä Atleticolle, mutta me pystymme kääntään sen kotikentällä. Meillä on 90 minuuttia aikaa pysyäksemme Mestareiden liigassa, Juventuksen hyökkääjä Federico Bernardeschi sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13