NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yle: Jari Litmanen uskoo: Teemu Pukki saa tarjouksia Valioliigasta

18.2.2019 - 17:02:23


Suomalaisjalkapalloilija Teemu Pukki on ollut kauden ilmiö Englannin Mestaruussarjassa. Pukki on iskenyt jo 23 maalia ja nostanut omalta osaltaan seuransa Norwichin sarjan kärkikahinoihin.

Ylen kolumnissaan jalkapallolegenda Jari Litmanen pohtii Pukin tulevaisuutta. Mikäli Norwich ei sittenkään tämän kauden päätteeksi nouse Valioliigaan, nouseeko Pukki kuitenkin Englannin pääsarjaan. Litmanen uskoo, että suomalainen saa ainakin tarjouksia Valioliiga-seuroilta kauden jälkeen.

- Kilpailutilanne on harvinaisen kova Mestaruussarjan kärjessä. Jos nousua ei tule, tulee Pukin pöydälle varmasti tarjouksia Valioliigassa pelaamisesta. Itse näen ja toivon, että näemme Pukin Mixu Paatelaisen, Jonatan Johanssonin, Mikael Forssellin ja Shefki Kuqin viitoittamalla tiellä suomalaisena kärkipelaajana Valioliigassa, Litmanen kirjoittaa Ylen verkkosivuilla.

Litmanen toivoo, että Pukki pelaisi Valioliigaa juuri Norwichin paidassa, sillä peli tuntuu kulkevan tällä hetkellä seurassa erinomaisesti. Täysin uuteen seuraan tottuminen ottaisi tietysti aikansa.

Linkki Ylen ja Litmasen juttuun: https://yle.fi/urheilu/3-10651398?origin=rss


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13