NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukin valmentaja käy kuumana: ”Rankkari oli täysi vitsi!”

14.2.2019 - 09:59:59


Teemu Pukin kauden 21:s maali jäi Norwichille laihaksi lohduksi keskiviikkona Prestonin pakeilla. Kotijoukkueen 3-1 -voitto merkitsi Norwichin putoamista jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa toiseksi ja kaksi pistettä Swanseasta 2-1 -voiton vääntäneen Leedsin taakse. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on vihainen mies, syystäkin.

Norwich dominoi ottelua, mutta Preston poimi potin ja Pukkikin onnistui monista paikoista vasta ottelun lisäajan kolmannella minuutilla. Pukki hakeutui hanakasti tekoapaikkoihin, mutta tällä kertaa ei onnikaan ollut myötä.

- Olemme uskomattoman pettyneitä. Meidän ei olisi pitänyt hävitä tätä ottelua. Voitimme kaiken mahdollisen statistiikassa - laukaukset, pallonhallinnan - mutta emme ikävä kyllä olleet voittajia tuloksen osalta, Burke tilittää tuntojaan seuransa Twitter-tilillä.

Prestonin Paul Garragher latasi 24. minuutilla 2-0- voittomaalin pilkulta.

- Heidän saamansa rangaistuspotku oli täysi vitsi! Ei se ollut missään nimessä rangaistuksen paikka, Farke jyrisee BBC:lle.

Farken pettymystä lisäsi se, että Norwich puolestaan hukkasi hetkeä myöhemmin oman tilaisuutensa pilkulta, kun Prestonin maalivahti Declan Rudd venytti Marco Stiepermannin laukauksen eteen.

- Se veto oli maalivahdin kantalta sopivan korkuinen. Rankkari tuli meille todella tärkeään paikkaan ja se olisi pitänyt ehdottomasti hyödyntää, Farke ripittää Stiepermannia.

Farke ei nostanut Pukin nimeä tapetille, mutta antoi ymmärtää rivien välistä, että tehot eivät olleet tällä kertaa maalista huolimatta aivan tapissa. Paikkoja oli useampaankin osumaan.

- Meillä oli 22 laukausta Prestonin maalia kohden ja loimme todella paljon tilanteita. Heillä oli vain neljä laukausta maaliamme kohti. Tämä nyt oli tällainen peli, Farke pyörittelee.

Norwich pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina Boltonin vieraana. Bolton majailee sarjassa toiseksi viimeisenä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!