NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mourinho salaperäisenä: ”En tiedä siitä mitään”

16.12.2018 - 12:52:29


Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho väittää olevansa autuaallisen tietämätön sen osalta, mitä tammikuun siirtoikkuna tuo tai vie hänen joukkueensa osalta.

Mourinhon kanssa jo pitkään napit vastakkain olleen ranskalaistähti Paul Pogban huhutaan lähtevän Juventukseen. Jos näin tosiaankin tapahtuu, niin Unitedin on viimeistään silloin pakko vastata kovilla hankinnoilla.

- En tiedä asiasta mitään ja en tiedä, tuleeko meille uusia pelaajia. Haluaisin heitä, mutta en tiedä sitäkään, onko se mahdollista vai ei, Mourinho pudotteli seuransa lehdistötilaisuudessa tänään vieraissa pelattavaa Liverpool-ottelua pohjustettaessa.

Itse asiassa Mourinho saattaa olla epätietoinen myös oman tulevaisuutensa osalta. ManU-fanit ovat jo pitempään vaatineet potkuja portugalilaisvalmentajalle.

- Kaikki riippuu seurasta. Minä keskityn nyt vain omaan työhöni ja otteluun Liverpoolia vastaan, sekä ensi viikon Cardiff-peliin, Mourinho vastaa uteluihin tammikuun siirtoikkunan osalta.

Mourinhon ja hänen pelaajiensa tulehtuneista väleistä on liikkunut paljon huhuja.

- En ole turhautunut. Se mitä vaadin pelaajiltani on, että he antavat kaikkensa. Töitä pitää tehdä lujaa ja äärirajoilla. Se on minun tehtäväni. En ole täällä valittamassa ja kumartelemassa, Mourinho murahtaa.

Valioliigan sunnuntain kierros:
Brighton-Chelsea
Southampton-Arsenal
Liverpool-Manchester United


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52