Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ei ole hyväksyttävää päästää kolmea maalia Olympiakosia vastaan" - AC Milan joutui pettymään katkerasti

14.12.2018 - 08:40:33


AC Milan joutui pettymään katkerasti jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina. Italialainen suurseura hävisi kreikkalaisen Olympiakosin stadionilla 1-3.

- Meidän ei olisi pitänyt hävitä tätä ottelua. Ei ole hyväksyttävää päästää kolmea maalia Olympiakosia vastaan, Milanin valmentaja Gennaro Gattuso manaili UEFA:n verkkosivuilla.

Ottelun kaikki maalit syntyivät toisella puoliajalla. Cristian Zapatan oma maali vei Olympiakosin 2-0 -johtoon. Sama mies osui pari minuuttia myöhemmin sinne oikeaan päätyyn ja etu oli jälleen Milanilla.

Milanin kapteeni Ignazio Abate aiheutti rankkarin 10 minuuttia ennen täyttä aikaa ja Olympiakos sai tarvitsemansa kahden maalin eron.

- Me olemme vahvempia kuin Olympiakos, mutta me tarjosimme tämän ottelun heille. Meillä oli maalipaikkoja, mutta emme onnistuneet viimeistelemään. Ensimmäisten vaikeuksien jälkeen teimme tukun virheitä, joten oli vain oikeudenmukaista, että emme päässeet jatkoon, Gattuso jyrisi.

- Tämä oli katkera ilta. Aloitimme hyvin. Meidän ei olisi pitänyt päästää sitä ensimmäistä maalia. Kaikki meni sen jälkeen alamäkeen, Abate säesti SkySportille.

Milan on Italian Serie A:ssa tällä hetkellä neljäntenä.

- Meidän olisi pitänyt pärjätä paremmin tässä lohkossa ja tulla tänne Kreikkaan jatkopaikan jo varmistaneena. Nyt meidän pitää keskittyä omaan liigaamme päästäksemme (ensi kaudeksi) Mestareiden liigaan, Abate jatkoi.

Olympiakosin lisäksi F-lohkosta meni jatkoon lohkovoittaja Real Betis.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!