NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

ManU-legenda kehui paikallisvastustajaa ja antoi kovan lausunnon

12.11.2018 - 15:16:30


Manchester City näytti mahtinsa sunnuntaina jalkapallon Valioliigassa, kun se kaatoi Manchesterin paikallispelissä Man Unitedin 3-1-lukemin.

Ottelun lopputulos jopa mairittelee ManU:a, sillä niin paljon parempi City oli. Jo ennen kauden alkua ennusteltiin, että Pep Guardiolan valmentama joukkue tulee olemaan vaikea pysäytettävä. Niin on myös käynyt, sillä City ei ole vielä hävinnyt otteluakaan Valioliigassa.

Manchester Unitedin legenda Paul Scholes uskoo, että Cityllä on mahdollisuus samaan temppuun, mihin Arsenal pystyi kaudella 2003-2004. Gunners voitti tuolloin Valioliigan mestaruuden häviämättä peliäkään.

- Mitä enemmän Cityn joukkuetta näkee, sitä enemmän näkee, ettei ole mitään syytä, miksi he häviäisivät, Scholes sanoi TalkSportin mukaan.

- Liverpool voi päästä lähelle, mutta City on vain niin hyvä, että he ovat kuskin paikalla, Scholes lisäsi.

- Kun katsotaan vaihtopenkille, niin näkee, että City on joka osa-alueella todella hyvä. Gabriel Jesus ei tullut ollenkaan sisään (Unitedia vastaan). Ilkay Gundogan tuli ja teki maalin. Jos he pysyvät tässä koko kauden ajan, en usko, että he häviävät peliäkään, Scholes linjasi.

Manchester City johtaa tällä hetkellä Valioliigaa. Liverpool ja Chelsea ovat vielä toistaiseksi kestäneet kyydissä. Kukaan kärkikolmikosta ei ole vielä hävinnyt.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!