NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Todella ikäviä uutisia: tulikuuma Teemu Pukki on viikkoja sivussa

19.10.2018 - 16:05:21


Suomen jalkapallomaajoukkueen ja englantilaisseura Norwichin kärkipelaaja Teemu Pukki on viikkoja sivussa UEFA:n Kansojen liiga-ottelussa saamansa lihasvamman vuoksi, kertoi Norwichin päävalmentaja Daniel Farke perjantaina.

Pukki loukkasi takareitensä heti Kreikka-ottelun alussa ja hänet otettiin nopeasti vaihtoon. Nyt Norwichin päävalmentaja Daniel Farke joutui kertomaan ikäviä uutisia. Farken mukaan Pukki joutuu olemaan sivussa peleistä kahdesta kolmeen viikkoa.

- Takareidestä on löytynyt pieni repeämä, mutta se voisi toki olla pahempikin, Farke kertoi lehdistötilaisuudessa.

Farke on hieman pettynyt siihen, miten Suomen maajoukkue on kuormittanut hänen tähtipelaajaansa, mutta ei halua asiasta kuitenkaan liikaa valittaa.

- Se on aina suuri kunnia, kun saa edustaa omaan kotimaatansa, mutta rasitus on silloin aina kovaa. Teemu on todella tärkeä Suomen maajoukkueelle ja he halusivat suorastaan epätoivoisesti peluuttaa häntä. Ei minulla ole mitään valittamista tästä loukkaantumisesta, sen kanssa pitää nyt vain elää, Farke muotoili.

Pukki on ollut niin Norwichissa kuin maajoukkueessakin huikeassa vireessä. Pukki ratkaisi Huuhkajien kolme ensimmäistä ottelua Kansojen liigassa, mutta maanantaina Suomi voitti ilman Pukkiakin Kreikan 2-0.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11