NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Usain Boltilla super-alku jalkapallossa - heti kaksi maalia!

12.10.2018 - 14:07:49


Jalkapallon puolelle siirtynyt entinen pikajuoksun valtias ja olympiavoittaja jamaikalainen Usain Bolt oli perjantaina ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa Australian liigassa pelaavan Central Coast Marinersin joukkueessa. Tuloksena oli kaksi tehtyä maalia harjoituspelissä.

Ensimmäisensä 100 metrin pikajuoksun ME-tittelin haltija teki oivallisella pystyjuoksulla ja oikea-aikaisella maanuoliaisella kohti maalia. Toisensa Bolt laittoi rysään kun vastustajan puolustus tunaroi urakalla puolustajan ja maalivahdin törmätessä toisiinsa. Bolt kiitti ja siirsi pallon tyhjään katiskaan kenenkään estelemättä.

- Olen todella onnellinen, että olen nyt täällä ja pystyn näyttämään maailmalle, että kehityn koko ajan. Haluan antaa parastani, pikajuoksun kuningas kertoi ottelun jälkeen.

- Paras asia Usainissa on, että hän on niin vaatimaton. Hän solahti heti osaksi joukkuetta pelaajien kanssa. Siitä ensimmäisestä päivästä lähtien, kun hän ilmestyi tänne, muutos on ollut huikea, joukkueen valmentaja Ross McCormack kertoi seuran tiedotteessa.

Mariners voitti ottelun 4-0 MacArthur South West Unitedia vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!