NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hollantilaisen superlupauksen hinta noussut jo 80 miljoonaan euroon – suurseurat käyvät kilpaa

25.9.2018 - 11:17:41


Hollantilainen Frenkie de Jong on maailman parhaimpia nuoria jalkapalloilijoita, ja hänen perässään on monia maailman suurseuroja.

Ajaxissa pelaavan 21-vuotiaan keskikenttäpelaajan hinta on noussut vauhdilla, eikä loppua näy. Tällä hetkellä miehen markkina-arvo on jo 80 miljoonaa euroa, kertoo hollantilaislehti De Telegraaf.

De Jong olisi itse halukas siirtymään Barcelonaan, mutta espanjalaisjätin ei sanota olevan todennäköisin ostaja. Mediatietojen mukaan potentiaalisimmat ostajat ovat tällä hetkellä Real Madrid, Manchester United ja Tottenham.

Etenkin ManU:lla voisi olla pian tarve laadukkaalle keskikenttäpelaajalle, sillä huhujen mukaan Paul Pogban tulevaisuus seurassa on uhattuna. Pogban ja United-luotsi Jose Mourinhon välit ovat viilentyneet, ja italialaislehti Tuttosport kertookin ranskalaistähden haluavan palata Juventuksen paitaan.

Pogban ja Mourinhon tulehtuneet välit johtuvat heidän antamistaan kommenteista mediaan. Mourinho kritisoi viime ottelun jälkeen Pogban esityksiä, ja Ranskan maajoukkueen johtotähti kritisoi puolestaan Mourinhon peluuttamaa taktiikkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47