NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenalin entinen tähtipelaaja lyttäsi Wengerin: "Me emme uskoneet itseemme"

23.9.2018 - 09:54:59


Englannin Valioliigassa pelaavan Arsenalin entinen keskikentän tähti Santi Cazorla on kertonut, että joukkue kärsi uskon puutteesta Arsene Wengerin aikana, muta uskoo Unai Emeryn kääntävän kelkan.

Cazorla lähti kesällä lontoolaisseurasta ja pelaa nyt pitkän loukkaantumiskierteensä jälkeen Espanjan liigaa Villarealissa.

- Meiltä puuttui usko tekemiseemme, espanjalaispeluri kertoi Football Focus -lehden mukaan.

- Meidän olisi pitänyt uskoa enemmän siihen, että pärjäämme isoja seuroja vastaan eikä tyytyä kolmenteen tai neljänteen sijaan.

33-vuotias Cazorla voitti kuuden Arsenal-vuotensa aikana kaksi FA Cupia, mutta paras saavutus liigan puolella oli toinen sija kaudella 2015-16. Viime kaudella joukkue oli kuudes.

- Monena vuotena olimme kaikkien mielestä suosikkeja mestareiksi, mutta sitten niin ei vain käynytkään. Se on kaikki kiinni vain uskosta, ja oikeasta henkisestä asenteesta. Uskon, että tänä vuonna he menevät pitkälle ja tulossa on hyvä vuosi, Cazorla päätti.

Arsene Wenger astui syrjään Arsenalin päävalmentajan toimesta viime kauden päätteeksi 23 vuoden jälkeen. Tilalle tuli Paris Saint-Germainia valmentanut espanjalainen Unai Emery.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47