NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK:lla on edessä hurja takaa-ajo ilman Yaghoubia ja Patrosta

15.8.2018 - 18:25:21


HJK on torstaina kotikentällään todella kovan paikan edessä jalkapallon Eurooppa liigan toisen kierroksen osaottelussa slovenialaista Olimpija Ljubljanaa vastaan. Olimpija kuittasis ensimmäisestä osasta 3-0 -voiton.

Klubin virittelemää takaa-ajoa ei helpota myöskään se, että Moshtagh Yaghoubi ja Hannu Patronen ovat pelikiellossa varoitustilin täyttymisen myötä.

HJK on kuitenkin päässyt valmistautumaan toiseen osaotteluun poikkeuksellisen hyvin, sillä joukkue ei pelannut viikonloppuna Veikkausliigassa.

- HJK on pelannut 2010-luvulla eurokarsinnoissa 23 kotiottelua, joista kymmenen on päättynyt helsinkiläisten juhliin. Seitsemän peliä on päättynyt tasan, kun taas Klubi on hävinnyt kuudesti. Viimeisen viiden vuoden aikana kotitappioita on kertynyt vain kaksi, ynnätään seuran sivuilla.

Olimpija Ljubljanan saldo europelien vieraskohtaamisista ei ole järisyttävä. Joukkue on kohdannut 2010-luvulla 11 joukkuetta vieraskentällä ja näistä slovenialaiset ovat voittaneet kaksi, kun taas tasapelejä on kertynyt neljä ja tappioita viisi. Maaliero on vastustajien hyväksi 10-14. Olimpijan voitot ovat irronneet luxemburgilaisesta Jeunesse Eschistä sekä slovakialaisesta Trencinistä.

Lähtökohdat torstaina klo 19 käynnistyvään kamppailuun ovat selkeät: HJK:n on onnistuttava maalinteossa vähintään kolmesti. Kolmekaan maalia ei välttämättä riitä, mikäli Olimpija onnistuu maalinteossa. Jos vierailijat iskevät edes yhden osuman torstaina, niin Klubin on vierasmaalisäännön myötä tällöin tehtävä vähintään viisi maalia.

Otteluparin voittaja etenee Eurooppa liigan play off -kierrokselle, jonka voittaja pääsee lohkovaiheeseen. Häviäjän eurotaival vastaavasti tulee tämän kauden osalta päätökseen. Karsintojen viimeisen play off -kierroksen vastustaja on slovakialainen Spartak Trnava, joka hävisi tiistain Mestarien liigan karsintaottelussa serbialaiselle Belgradin Punaiselle Tähdelle 1-2.

Lähde: HJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52