NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hulluja summia, en olisi ikinä uskonut!” Huippuvalmentaja on joutunut kääntämään kelkkansa

22.7.2018 - 11:39:59


Englannin Valioliigassa pelaavan Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp myöntää, että hän kauhisteli vielä kaksi vuotta sitten 100 miljoonaan puntaan kohonneita siirtosummia. Ei kauhistelee enää, vaan pistää itsekin melkoisia summia liikenteeseen.

- En olisi ikinä voinut kuvitella, että maailma muuttuu tällä tavoin. Kaksi vuotta sitten 100 miljoonan siirtosumma oli hullu numero. Sen jälkeen maailma on muuttunut täysin, Klopp huokaa.

Kloppin on ollut pakko kääntää kelkkansa tältä osin pysyäkseen kilpailussa mukana ja pitääkseen seuransa huipulla. Klopp ei tosin vieläkään tunnustaudu ”tuhlaapojaksi”, vaikka Liverpool on ollut varsin aktiivinen siirtomarkkinoilla.

Liverpool on jo nyt käyttänyt alkavaan kauteen valmistautuessaan lähes 200 miljoonaa euroa hankittuaan mm. brassivahti Alissonin riveihinsä AS Romasta.

- Minun ensimmäinen velvollisuuteni on tehdä Liverpoolista niin menestyvä seura kuin mahdollista. Ei, se ei olisi mahdollista, jos ajattelisin, että en voi maksaa pelaajista noin suuria summia. Tähän tämä maailma on vain mennyt.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Dynamo vyöryi välieriin

23.3.2019 17:03:57