NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS joutuu tiukkaan paikkaan Eurooppa-liigan karsinnoissa – "Meidän on nyt lähdettävä pelaamaan vähän rohkeammin"

18.7.2018 - 15:20:59


KuPS pelaa huomenna Tanskassa Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisen kierroksen toisen osaottelun FC Kööpenhaminaa vastaan.

Avausottelu Kuopiossa päättyi tanskalaisten 1-0-voittoon, mutta KuPSin pelissä riitti paljon positiivisia asioita. Vastassa oli kuitenkin yksi Pohjoismaiden parhaimmista joukkueista.

- Odotetunlaista peliä se oli. Scouttaus oli hyvin onnistunut ja FCK oli odotetun vahva. Moneen asiaan saa olla tyytyväinen omassa pelaamisessamme: me emme päästäneet heitä vastahyökkäyksiin ja oma pelisuunnitelma toimi, KuPSin päävalmentaja Jani Honkavaara kommentoi seuran verkkosivuilla.

Huominen ottelu ei tule olemaan ainakaan helpompi, kun tanskalaisjätti pääsee kotiyleisönsä eteen.

- Kovaakin kovempi ja tiukkaakin tiukempi ottelu on edessä. Oman sarja-avauksensa hävinnyt FCK on vieraissa iso haaste ja tämän kauden ehdottomasti kovin peli. Tämä ottelupari on iso tasonmittaus meille: me nähdään missä me mennään ja mitä meidän pitää parantaa ensi kautta varten.

KuPS tarvitsee vähintään 1-0-voiton, jotta otteluparin voittajaa haettaisiin jatkoajalta. Näin ollen kuopiolaisten täytyy keksiä keinot hyökkäyspelin toimivuuteen. Honkavaara painottaakin rohkeutta.

- Meidän on nyt lähdettävä pelaamaan vähän rohkeammin. Yksi maali pitää lähteä tekemään ja lisätakaiskuilta olisi samalla vältyttävä. Tehokkaampia ja päättäväisempiä meidän on oltava tietyissä tilanteissa. Omat vastahyökkäykset pitää pystyä hyödyntämään ja pallonriistoja pitäisi saada ylempää, hän päättää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!