VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Minä en pysty muuttumaan, minä olen tällainen" - FA Cupin voittoa juhliva Antonio Conte ei pyytele anteeksi

20.5.2018 - 09:30:51


Chelsea sai pientä lohtua kauteensa lauantaina. Mestareiden liigan ulkopuolelle jäävä Chelsea juhli FA Cupin voittoa kukistettuaan loppuottelussa Manchester Unitedin 1-0. Eden Hazard viimeisteli ottelun ainoan maalin rangaistuspotkusta avausjakson puolivälissä.

- Olen todella iloinen fanien ja pelaajien puolesta. He ansaitsivat tämän voiton. Tämä oli tärkeä pokaali kaudelle, joka oli vaikea monista syistä, Chelesan manageri Antonio Conte iloitsi seuran verkkosivuilla.

Conten potkuista on huhuttu Chelsean jäätyä Valioliigassa viidenneksi. Hän ei itse tunnu murehtivan tilannettaan.

- Minulla on sopimus ja olen sitoutunut seuraan. Ymmärrän, että seura voi tehdä päätöksen suuntaan tai toiseen. Minä ymmärrän sen, koska olen ison ja tärkeän seuran manageri ja seuralla on oikeus vaatia minulta paljon.

Conte tuli Chelsean peräsimeen 2016. Vuosi sitten Chelsea juhli Valioliigan mestaruutta.

- Voitte sanoa mitä haluatte, mutta minä voitan jatkuvasti. Olen osoittanut sen Englannissa viime kaudella ja osoitin sen tänään, koska nostimme tätä pokaalia. Kahdessa kaudessa olen tuonut kaksi pokaalia seuraan, Conte totesi.

Conte ei pyytele anteeksi.

- Kahden vuoden jälkeen seura tuntee minut. Jos he haluavat jatkaa yhteistyötä, niin he tuntevat mminut. Minä en pysty muuttumaan. Minä olen tällainen, Conte julisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!