KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Atletico Madrid on jalkapallon Eurooppa-liigan mestari

16.5.2018 - 23:35:59


Espanjalainen Atletico Madrid on jalkapallon Eurooppa-liigan mestari vuosimallia 2018.

Keskiviikkona Lyonissa käydyssä loppuottelussa Atletico voitti ranskalaisen Marseillen maalein 3-0. Maalit tekivät Antoine Griezmann (2) ja Gabi.

Eurooppa-liiga (UEFA Europa League) on UEFAn seurajoukkuekilpailujen kakkostaso. Atletico voitti sen nyt kolmannen kerran. Vuonna 2009 brändätyn liigan edeltäjiä olivat muiden muassa UEFA Cup ja Euroopan cupvoittajien cup.

Loppuottelussa ennakkosuosikki Atletico Madrid siirtyi 21. minuutilla 1-0-johtoon. Marseillen maalivahti Steve Mandanda tavoitteli avauksella Andre-Frank Zambo Anguissaa. Tämän kuoletus epäonnistui täydellisesti, mikä avasi Gabille syöttöpaikan. Griezmann hoiteli viimeistelyn kylmän rauhallisesti.

Toinen puoliaika ehti edetä vain hetken, kunnes Griezmann oli toistamiseen pahanteossa. Koke antoi vapauttaneen syötön, ja Griezmannin viimeistely oli taas viileä. Loppuhetkillä Koke hoiteli maalipaikan vielä Gabille.

Marseille oli pelissä hyvin mukana. Avausjaksolla koettu takaisku oli kuitenkin liikaa: joukkueen kapteeni ja avainpelaaja Dimitri Payet joutui 32. minuutilla jättämään kentän loukkaantuneena.

UEFAn ykköstason, Mestarien liigan, finaali pelataan Kiovassa 26. toukokuuta. Vastakkain asettuvat Real Madrid ja Liverpool.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03