NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Barcelona-luotsi on edelleen potku-uhan alla

24.4.2018 - 14:06:06


FC Barcelonan ensi kauden valmennusryhmä on vielä auki.

Nykyisen pääluotsin Ernesto Valverden jatko ei ole nimittäin satavarma asia, sillä Barcan johdon sanotaan harkinneen Valverden potkimista Mestarien liigassa nähdyn shokkitappion jälkeen.

Barcelona hävisi Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa AS Romalle 3-0 tippuen jatkosta. Barca vei avausottelun 4-1, mutta vierasmaalisääntö vei italialaiset jatkoon.

Lehtitietojen mukaan Valverde olisi saanut potkut, mikäli kataloonit olisivat hävinneet viime viikonlopun Copa del Reyn finaaliin. Barca kaatoi ottelussa Sevillan 5-0, joten Valverden potkut siirtyivät ainakin toistaiseksi.

Espanjalaislehti AS kertoo, että Valverden pää on cup-voitosta huolimatta edelleen pölkyllä. Barca-johdon päätöstä ei helpota se fakta, että joukkueen pelaajat ovat lähteiden mukaan Valverden puolella, eivätkä he toivo miehelle potkuja.

Mediassa on arvuuteltu Valverden mahdollista seuraajaa, ja Daily Star -lehden mukaan yksi potentiaalinen ehdokas on nykyinen Chelsea-luotsi Antonio Conte, jonka uskotaan jättävän lontoolaisseura tämän kauden jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

25.3.2019 06:40:16