VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

BBC: Ancelotti ja Pirlo ehdolla Arsenalin valmennuskaksikoksi

21.4.2018 - 11:11:20


Brittiläinen mediayhtiö BBC kertoi tänään lauantaina sivuillaan, että yksi varteenotettavimmista nimistä jatkamaan Arsene Wengerin saappaissa Valioliigajoukkue Arsenalin peräsimessä, on entinen Chelsean valmentaja Carlo Ancelotti.

68-vuotias ranskalaisvalmentaja Arsene Wenger ilmoitti viikolla jättävänsä vihdoin pestinsä lontoolaisseuran päävalmentajana 23 vuoden jälkeen.

Seuran toimitusjohtaja Ivan Gazidis kertoi medialle, että uusi valmentaja tullaan todennäköisesti julkistamaan kesän jalkapallon MM-kisojen aikana kesä- heinäkuun vaihteessa.

AC Milanin, Real Madridin, Paris St. Germainin sekä Bayern Münchenin entinen valmentaja Ancelotti on kiinnostunut myös itse pestistä ja kertoi siitä julkisesti.

- Jos he ovat kiinnostuneita minusta, niin se antaa minulle paljon tyydytystä. Mutta tällä hetkellä minun tulevaisuuteni riippuu niistä seikoista mitä minulle tarjotaan, ne eivät riipu minusta, Ancelotti kertoi.

BBC:n tietojen mukaan Ancelotti olisi kuitenkin jo keskustellut Italian ex-maajoukkuepelaaja Andrea Pirlon kanssa mahdollisesta valmentamisesta Lontoossa.

Wenger jättää pestinsä virallisesti kauden päätyttyä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!