KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Odotimme ja iskimme oikealla hetkellä" - Juventuksen unelma elää

8.3.2018 - 07:48:59


Juventus käänsi tappioaseman voitoksi ja jatkopaikaksi jalkapallon Mestareiden liigassa keskiviikkona. Lontoon Wembleyllä vieraillut Juventus kukisti Tottenhamin 2-1. Ensimmäinen osaottelu Torinossa oli päättynyt 2-2 -tasapeliin.

- Olemme todella tyytyväisiä tulokseen. Olen niin ylpeä, että voitimme täällä Wembleylla. Sitä ei tapahdu joka päivä, Juventuksen sankari Gonzalo Higuain hehkutti seuran verkkosivuilla.

Tottenham johti tauolla 1-0 Son Heung-minin maalilla.

- Mikä fantastinen hetki tämä on. Me osoitimme, että kaikki on mahdollista. Emme pelanneet hyvin ensimmäisen 50 minuutin aikana, mutta paransimme sitten ja käänsimme tilanteen eduksemme, Andrea Barzagli intoili.

Higuain astui esiin tunnin kohdan jälkeen. Argentiinalaistähti tasoitti ensin 1-1:een ja lähetti kolme minuuttia myöhemmin maanmiehensä Paulo Dybalan läpiajoon eikä tämä erehtynyt.

- Tämä on erinomainen voitto. Odotimme hyvin aikaamme ja iskimme oikealla hetkellä, Juventus-luotsi Massimiliano Allegri totesi.

- Juuri tällaista ottelua ennakoimme. Meillä oli vaikeaa, mutta se oli odotettavissa. Me näytimme kokemuksemme. Kuusi vuotta sitten meillä ei olisi ollut itseluottamusta hoitaa tällaisia iltoja. Tänään osoitimme, että meillä on sitä riittämiin, Giorgio Chiellini säesti.

Juventus on nyt kahdeksan parhaan joukossa Real Madridin, Liverpoolin ja Manchester Cityn kanssa. Neljä muuta puolivälieräjoukkuetta selviää ensi viikolla.

- Pidämme unelmaa elossa. Siitä tulee rankkaa, mutta olemme yhä mukana ja meidät tulee olemaan vaikea voittaa, Chiellini lupasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03