NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurja huhu: PSG:n europettymys tuo isoja muutoksia - Arsene Wenger pariisilaisten ruoriin?

7.3.2018 - 11:22:38


Jalkapallojätti Paris Saint-Germain putosi eilen tiistaina jalkapallon Mestarien liigasta. Real Madrid voitti tiistaina 2-1 ja eteni yhteismaalein 5-2 jatkoon.

Pariisissa tulos on otettu vastaan pettyneenä ja nyt manageri Unai Emeryn asema puhuttaa. Emeryllä oli sopimuksessaan optio kolmannesta vuodesta PSG:n peräsimessä, mikäli joukkue olisi edennyt tällä kaudella Mestarien liigassa neljän parhaan joukkoon. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Nyt brittilehti Daily Mirror kertoo, että PSG on vaihtamassa valmentajaa ensi kaudeksi. Lehden tietojen mukaan PSG on ollut yhteydessä jo muun muassa Arsene Wengeriin. Arsenalin manageri voi vapautua tämän kauden jälkeen Arsenalista.

PSG tavoittelee joka tapauksessa ensi kaudeksi ison profiilin valmentajanimeä. Vaihtoehtoina on esitetty Wengerin lisäksi myös Antonio Contea ja Carlo Ancelottia. Molemmat managerit kaipaavat tiettävästi uusia haasteita tämän kauden jälkeen.

- Me päätämme siitä (tulevaisuudesta) yhdessä. Minä ja hän. Me puhumme kauden jälkeen asiasta ja se on hänelle ok, PSG:n urheilujohtaja Antero Henrique sanoi jo ennen Real Madridin kohtaamista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

22.3.2019 07:10:40