VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Yllättävä huhu: Arsene Wenger saattaa hypätä toisen Valioliiga-seuran peräsimeen

5.3.2018 - 10:10:47


Valioliiga-jätti Arsenalilla on ollut tälläkin kaudella isoja ongelmia, minkä vuoksi seuran päävalmentajan Arsene Wengerin pää on jälleen pölkyllä.

Lontoolaisjoukkueen viimeisin nolo esitys nähtiin eilen sunnuntaina, kun tykkimiehet hävisivät Brightonille maalein 2-1. Arsenal on sarjassa vasta kuudentena, eikä sillä ole juuri enää mahdollisuuksia yltää Mestarien liiga -paikkaan kiinni.

Wengeriltä kysyttiin jälleen sunnuntain tappion jälkeen, että pelkääkö hän asemansa puolesta? Kokenut ranskalainen väittää yhä olevansa paras mahdollinen luotsi Arsenalille, mutta miehen jatko Lontoossa ei ole enää ollenkaan varmaa.

Arsenalin päätöstä on tulossa helpottamaan Everton, joka haluaa Daily Star -lehden mukaan Wengerin valmentajakseen. Evertonia valmentava Sam Allardyce jättänee pestinsä tämän kauden jälkeen, ja seuran johto etsii visusti uutta päävalmentajaa ensi kaudeksi.

Daily Starin mukaan Everton haluaa kokeneen päävalmentajan, jolla on vahvat näytöt pelaajien kehittämisestä. Wengerillä on sopimus Arsenaliin ensi kaudeksi, mutta Toffees haluaisi silti neuvotella Wengerin kaappaamisesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43