KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsene Wengeriltä outo lausunto: "Olen edelleen paras mies tähän hommaan"

4.3.2018 - 20:30:00


Arsenal hävisi sunnuntaina jalkapallon Valioliigassa Brightonille 1-2-lukemin. Samalla seuran teoreettisetkin mahdollisuudet Mestarien liigaan oikeuttaville sijoituksille ovat menneet.

Arsenalin manageri Arsene Wenger on saanut tälläkin kaudella paljon kritiikkiä ja yhä harvempi Arsenal-kannattaja pystyy enää puolustelemaan ranskalaista. Wenger myönsi sunnuntain tappion jälkeen, että Mestarien liigaan kurottaminen on hyvin vaikeaa.

- Se on todella haastaavaa nyt, ellei jopa täysin mahdotonta. Olemme ihan liikaa perässä. Meidän täytyy olla realisteja. Kahden joukkueen pitäisi romahtaa, enkä usko sen tapahtuvan, Wenger sanoi The Guardianin mukaan.

Wenger joutui jälleen vastailemaan kysymyksiin myös omasta asemastaan. Wenger selitti, että viime viikolla pelattu Liigacupin finaali ja torstaiksi siirtynyt City-ottelu haittasi Arsenalin valmistautumista sunnuntain peliin ja väsytti joukkuetta.

- Ymmärrän kyllä fanien turhautumisen, mutta mitä voin sanoa? Cupin finaali keskellä kautta tekee asiat vaikeaksi, mikäli et voita sitä. Se tuo paljon negatiivisia aaltoja. Cityn kohtaaminen torstaina ei auttanut meitä kamppailemaan voitosta tänään, Wenger sanoi.

- Olenko minä edelleen oikea mies tähän hommaan? Olen kyllä, sillä olen tehnyt tämän ennenkin. Uskon, että managerin tarkoituksena on torjua kriisejä. Uskon, että pystyn tekemään sen, Wenger linjasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OrPo tekee lentopallohistoriaa

14.12.2018 14:48:25