VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Loistavaa viihdettä Mestarien liigassa - Tottenham nousi upeasti Torinossa!

13.2.2018 - 23:35:36


Tottenham esitti tiistaina loistavan nousun jalkapallon Mestarien liigassa. Joukkue pakotti Juventuksen neljännesvälierien ensimmäisessä osassa 2-2-tasapeliin Torinossa.

Kaikki näytti menevän aivan toisin vielä ottelun alussa. Juventus aloitti ottelun loistavasti ja yllätti lontoolaisvieraat housut kintuissa. Heti pelin toisella minuutilla Miralem Pjanic keskitti pallon boksiin ja Gonzalo Higuain jatkoi pallon tyylikkäästi yhdellä kosketuksella verkkoon. Tottenham puolusti tilanteen käsittämättömän heikosti.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Higuain kaatoi lisää kylmää vettä vieraiden niskaan ja onnistui pilkulta viemään Juventuksen jo 2-0-johtoon.

Tottenham nousi peliin mukaan 35. minuutilla. Dele Alli lähetti pystysyötöllä maalitykki Harry Kanen läpi, hän harhautti Gianluigi Buffonin ja iski pallon verkkoon. Maalin jälkeen Tottenham otti pelin hallinnan itselleen. Juventuksella oli kuitenkin mahdollisuus siirtyä aivan jakson lopulla jo 3-1-johtoon rankkarista, mutta tällä kertaa Higuain epäonnistui.

Toisella jaksolla Tottenham nousi tasoihin ja muutti otteluparin jatkoasetelmia radikaalisti. 72. minuutilla pelätty ja tarkoin vartioitu Christian Eriksen laukoi matalan vapaapotkun juuri boksin ulkopuolelta ja pallo kaarsi muurin vierästä takakulmaan.

Otteluparin toinen osa pelataan maaliskuussa.

Illan toisessa neljännesvälieräottelussa Manchester City teki hakkelusta FC Baselista ja voitti lukemin 4-0. Jos suurta ihmettä ei tapahdu, on tuo ottelupari jo ratkennut.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54