COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tulistunut Leicesterin tuhlaajapoika avasi vihdoin suunsa: "Täysin valheellisia oletuksia!"

9.2.2018 - 20:21:56


Englannin Valioliigassa pelaavan Leicester Cityn Riyad Mahrez on puolustanut itseään "valheellisilta oletuksilta". Mahrez väittää, ettei hänen poissaolonsa liittynyt epäonnistuneeseen siirtosaagaan Manchester Cityn kanssa.

Mahrez harjoitteli perjantaina ensimmäistä kertaa seuransa kanssa sitten tammikuun. Aiemmin Leicesterin manageri Claude Puel kertoi torstaina medialle, että Mahrez ei pelaa lauantaina, kun Leicester matkaa Manchester Cityn vieraaksi. Tiettävästi Mahrez on kuitenkin joukkueen mukana Manchesterissä.

Nyt tähtipelaaja on aikaissut suunsa ja puolustanut itseään ja julkaissut pitkän tiedotteen Leicester Mercury -lehden kautta. Siinä 26-vuotias Algerian maajoukkueen pelaaja kertoo, että "seura oli aina tiennyt missä hän milloinkin on".

- Moni ihminen on sanonut olevansa ystäväni, mutta nyt antanut kommentteja asioista, joista he eivät tiedä mitään, Mahrez jyrisi.

- Sen takia aion oikoa näitä väärinkäsityksiä joita mediassa on liikkunut. Minä aion antaa aina 100-prosenttia pelatessani tälle seuralle ja sen faneille sekä joukkuetovereilleni. Nämä tavoitteet eivät ole muuttuneet ja aion jatkossakin antaa kaikkeni, jotta joukkue menestyy, Mahrez paalutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!