KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Cityn David Silva kertoi syyn poissaoloilleen - keskosena syntynyt poika taistelee hengestään

3.1.2018 - 15:38:27


Englannin Valioliigassa pelaavan Manchester Cityn pelaaja David Silva palasi takaisin kokoonpanoon voitokkaassa Watford-ottelussa tiistaina. Nyt Silva on paljastanut syyn sille, miksi hän on ollut poissa joukkueen vahvuudesta jonkin aikaa.

31-vuotias Silva ei ollut joukkueensa mukana kun se pelasi Newcastlea ja Crystal Palacea vastaan joulukuussa. Joukkueen luotsi Pep Guardiola vahvisti tuolloin, että kyse oli henkilökohtaisista syistä ja että Silvalla on koko seuran tuki.

Nyt Silva on itse avautunut perhetilanteestaan ja kertonut twitter-tilillään, että hänen poikansa Mateo syntyi jokin aika sitten pahasti keskosena ja taistelee päivittäin edelleen hengestään sairaalassa.

- Kiitän kaikki rakkaudesta ja tsempistä, joita olemme viime viikkoina saaneet. Erityiskiitos seuralle, joukkueelleni ja valmentajalle, jotka ymmärtävät tilanteeni. Haluan myös jakaa tiedon poikani Mateon syntymästä. Hän syntyi hyvin aikaisin keskosena ja taistelee nyt sairaalan henkilökunnan auttaessa, Silva kertoi pitkässä twitter-viestissään.

Myös joukkueen valmentaja kertoi, että Silva saa ottaa niin paljon aikaa perheelleen kuin haluaa.

- En koskaan aio painostaa häntä. Jos me nyt menetämme jonkun pisteen hänen poissaolonsa takia, niin sitten olkoon niin - perhe tulee aina ensimmäisenä, Guardiola linjasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17