COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

ManU tarjoamassa Griezmannille hillitöntä sopimusta

1.1.2018 - 11:42:07


Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin valmentaja Jose Mourinho haluaa tulenpalavasti Atletico Madridin ranskalaisen tähtipelaajan Antoine Griezmannin joukkueeseensa tammikuun siirtoikkunassa.

ManU:n miehistössä on vajausta hyökkäyspäässä kun Zlatan Ibrahimovic on polvivaivaisena sivussa ainakin kuukauden. Romelu Lukaku puolestaan törmäsi pahan näköisesti Southampton -pelaajan kanssa viime lauantaina ja löi päänsä sillä seurauksella, että mies kannettiin paareilla ulos kentältä. Myös Lukaku ollee poissa tositoimista ainakin pari viikkoa.

Brittiläisen Daily Starin lähteiden mukaan ManU aikoo tarjota Ranskan maajoukkuepelaajalle pitkää sopimusta ja peräti 300 000 puntaa eli 340 000 euroa viikossa palkkaa. Kyseisellä summalla ranskalaistähdestä tulisi heittämällä sarjan palkkakunkku. Paul Pogba ansaitsee viikossa puolestaan 240 000 puntaa.

Myös Barcelona on miehen perässä, mutta ManU aikoo maksaa tiettävästi silmiä räpäyttämättä Griezmannin sopimuksesta löytyvän ulosostopykälän mukaisen summan, 100 miljoonaa puntaa eli hieman rapiat 112 miljoonaa euroa. Atletico saattaa olla halukkaampi myymään miehen Englantiin kuin kilpakumppanilleen Barcelonaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33