COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Melkoinen yllätys! Manchester City kompuroi Valioliigassa

31.12.2017 - 16:01:11


Manchester City jäi sunnuntaina vasta toisen kerran tällä kaudella ilman täyttä pistepottia jalkapallon Valioliigassa. Crystal Palace hyydytti Cityn maalittomaan tasapeliin.

City hallitsi ottelu varsin selvästi, mutta tehoton se oli. Crystal Palace puolusti todella tiiviisti ja pelintekijä David Silvan puuttuminen Cityzensin riveistä näkyi selvästi.

City saa loppujen lopuksi olla tyytyväinen pisteeseen. Kauden ensimmäinen tappio oli nimittäin lähellä, kun lisäajalla Luka Milivojevic pääsi yrittämään voittomaalia rankkarista. Hän kuitenkin epäonnistui ja pisteet jaettiin.

Cityn sunnuntai oli kaikkinensa synkkä. Joukkue koki ensimmäisellä jaksolla ison takaiskun, kun tähtipelaaja Gabriel Jesus jouduttiin ottamaan vaihtoon jo 23 minuutin kohdalla. Jesus kamppaili ennen vaihtoa pallosta Andros Townsendin kanssa ja näytti satuttavan polvensa todella ikävästi. Jesus yritti jatkaa ottelua, mutta pelaamisesta ei tullut enää mitään.

Jesusin tilalle vaihdettiin Sergio Agüero.

City on voittanut tällä kaudella nyt kaikki muut pelinsä paitsi kaksi. Sunnuntain tasapeli oli kauden toinen. Tappioita sillä ei ole yhtään ja joukkue jatkaa sarjan kärjessä.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barca-pelaaja lainalle Turkkiin?

23.7.2018 15:07:33