COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Cityn ja Unitedin välisestä kahakasta uutta tietoa: Zlatania tylytettiin

12.12.2017 - 12:46:49


Sunnuntaina pelattu Manchesterin derby herätti tunteita niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin.

City voitti Unitedin maalein 2-1, ja sarjakärki juhli voittoaan isosti. Ja etenkin äänekkäästi. Cityn juhlinta hermostutti ManU:n leirin, joka käski Cityn leirin osoittaa hieman kunnioitusta vastustajaansa kohtaan.

Tästä alkoi sanasota, ja lähteiden mukaan etenkin ManU-luotsi Jose Mourinho ja City-maalivahti Ederson olivat huutaneet toisilleen päät punaisina. Kahakkaan oli tullut mukaan lisää pelaajia, ja nyrkitkin olivat mitä ilmeisimmin heiluneet.

Muun muassa Cityn apuvalmentaja Mikel Arteta oli saanut verta vuotavan haavan päähänsä. Mourinhoa oli puolestaan heitetty vesipullolla ja maidolla.

Uusien tietojen mukaan Mourinho oli alun perin hermostunut siitä, että Cityn pukuhuoneessa oli soitettu musiikkia liian kovalla volyymillä. ManU-leirin mukaan he tekivät sen vain ärsyttääkseen vastustajaansa.

Lisäksi närää oli herättänyt Cityn valmennuksen käytös. Marcan mukaan joku Cityn valmentajista oli sanonut ManU-tähti Zlatan Ibrahimovicille "Ibra, puhut paljon, mutta liikut vähän". Zlatan ei ollut ilmeisesti kahakassa kuitenkaan sen isommin mukana. Daily Mailin mukaan Unitedin joukkueesta mukana olivat ainakin Marcos Rojo, Antonio Valencia, Marcus Rashford, Axel Tuanzebe, Ander Herrera ja Luke Shaw.

Englannin jalkapalloliitto on ottanut tapauksen tutkintaansa. Molemmilla joukkueilla on keskiviikkoon asti aikaa kertoa oma näkemyksensä kahakasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!