COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bundesliigajoukkue paljasti haluavansa Arsenalin tähden

21.11.2017 - 09:44:22


Bundesliigassa pelaavan Schalken puheenjohtaja Clemens Tönnies on kertonut saksalaisen Kicker-lehden haastattelussa, että seura haluaisi takaisin kasvattipelaajansa Mesut Özilin.

Englannin Valioliigajoukkue Arsenalin paidassa viikonlopun pelissä Tottenhamia vastaan loistanut pelinrakentaja sai vuolaasti kehuja valmentajaltaan Arsene Wengeriltä.

- Toivomme, että hän pysyy täällä, mutta tuolla on paljon muitakin isoja seuroja, jotka yrittävät tarjota hänelle hyviä sopimuksia, Wenger kertoili.

Özil saapui Schalkeen vuonna 2005 vain 16-vuotiaana ja teki seuraavana vuonna debyytin edustusjoukkkueessa. 2008 saksalaistähti siirtyi Werder Bremeniin.

- Voisin nähdä paluun aivan mahdollisena. Jos vain jokin mahdollinen skenaario löytyy, niin me harkitsisimme sitä. Hänen paluunsa olisi hieno tarina, mutta en usko, että se tapahtuu vielä ensi kesänä, Schalken Tönnies kertoi.

Özil on pelannut vuodesta 2013 lähtien lontoolaisjoukkueen paidassa ja miestä on huhuttu siirtomarkkinoilla muualle jo pitkään. Miehen sopimus Arsenalin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24